Procurorul DNA Mircea Negulescu, despre procurorul general Augustin Lazăr: 'O zdreanță ordinară'

Au apărut noi înregistrări cu procurorul DNA Prahova, Mircea Negulescu. România TV a prezentat o nouă înregistrare telefonică în care Negulescu vorbeşte cu soţia lui Vlad Constantinescu, omul acuzat de şantaj şi ultraj.
Acesta ar fi implicat în mafia pădurilor. Mai mult, conform înregistrărilor Negulescu îş jigneşte grav pe procurorul general al României, Augustin Lazăr.

„Eu am vrut să îl sprijin, să îşi dovedească nevinovăţia. Eu l-am întrebat de Văduvan din 2014. I-a dat sângele pe nas şi a început să plângă. Eu nu am forţat nota. Nu e normal să faci aşa ceva. Eu nu fac astfel de lucruri. Eu ce pot să fac? Făceam eu doamnă aşa ceva? Ce să îmi facă mie deputatul ăla sau Adi Mincu? Eu am încercat să îi împac pe Lucian cu Vlad. Atât. I-am spus şi lui că nu e bine să te cerţi. Să găseşti o cale de comunicare. Pentru ce să ţin eu partea? Ionuţ Bâlcea nu e uşă de biserică. Eu am încercat să mediez. Sunt un om care încerc să împac oamenii nu să îi dezbin. Nu sunt supărat pe el, dar îmi pare rău că poate gândi asemenea lucruri. Mă termină psihic. Nu sunt supărat. Dacă eram supărat nu vă mai sunam în seara asta. E nemulţumit de ceea ce se întâmplă şi are dreptate. Mi se face carnea piele de găină pe mine. Eu nu am trântit în viaţa mea un dosar. Eu nu fac compromisuri în meserie. pe mine mă caută din 2012 Sebastian Ghiţă. Dacă mă aveau cu ceva la mână, mă băgau la puşcărie. I-am zis şi eu. Cum să spui aşa ceva? Ăla e om doamnă? Tu bei cafeaua cu un nenorocit, cu o Iudă care te-a trădat. O să îi dovedesc că nu a fost nicio înţelegere cu nimeni. Să înţelegeţi şi să aveţi convingerea că nu fac aşa ceva. I-am luat pe toţi deputaţii şi pe toţi senatorii şi îl salvam pe ăsta? Eu nu am culoare politică. O zdreanţă ordinară. Aia şi cu procurorul general, o altă zdreanţă ordinară. Un lucru de căcat. Ăla nu e ultraj”, susţine Negulescu într-o înregistrare prezentată la România TV.