286 DE ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

0

Ieri, polițiștii au intervenit la peste 2.250 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține ordinea publică. De asemenea, polițiștii au aplicat aproape 5.500 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 284 de șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.
Peste 11.000 de poliţişti au acționat, la data de 28 noiembrie a.c., la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii au acționat cu 269 de aparate radar. De asemenea, au fost organizate 4.297 de patrule de ordine și siguranță publică.
Totodată, au fost organizate 286 de acțiuni și s-a intervenit la 2.283 de evenimente, dintre care 1.883 au fost sesizate prin 112.
Au fost constatate 638 de infracţiuni, 83 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităților desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore.
În cauzele instrumentate, au fost dispuse 55 de măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 18 persoane urmărite național sau internațional.
Polițiștii au aplicat 5.459 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.800.000 de lei, pentru neregulile constatate.
În cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri, pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 72 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 284 de permise de conducere și au fost retrase 74 de certificate de înmatriculare.
Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here