5 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic! Tu le ştiai?

0

Ştiai că, de fapt, atunci când faci sex există mai multe beneficii pentru sănătate? Da, este una dintre puţinele plăceri de care te poţi bucura atâta timp cât eşti sănătoasă.
Iată ce boli poţi vindeca atunci când faci sex:

Are efect antidepresiv

Contactul sexual este considerat unul dintre cele mai bune antidepresive şi ajută la îmbunătățirea stimei de sine.
Insomnia 
Nu reuşeşti să adormi nopţile? Dar ai observat că după ce faci dragoste cu partenerul adormi mult mai repede? Acest lucru se întamplă pentru că tensiunea prezentă în organism este eliberată.
Incontinența urinară
Aceasta este o altă afecţiune care poate fi tratată dacă faci dragoste. Contactul intim ajută la ameliorarea incontinenţei urinare deoarece întăreşte pelvisul şi împiedică scurgerea urinei.
Atrofierea masei musculare
Combaterea atrofierii masei musculare şi articulaţiilor sunt unele dintre principalele beneficii ale dragostei. Atunci când faci dragoste muşchii se relaxează şi dispare durerea musculară sau de articulaţii, notează one.ro.
Cancerul de san
Aceasta este o veste foarte bună pentru femei. Una dintre bolile care pot fi împiedicate de la dezvoltare atunci când faci dragoste este cancerul de sân. Prin eliberarea de oxitocină sunt protejaţi sânii de a dezvolta cancer.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here