NUMEROȘI DOCTORI ÎNCEARCĂ ACUM SĂ SALVEZE VIAȚA COPIILOR SUPLBERAȚI PE TRECEREA DE PIETONI LA PETROȘANI

UPDATE!: 00:40  TREI DINTRE CEI ȘAPTE COPII SE AFLĂ LA ATI ÎN URMA ACCIDENTULUI RUTIER PETRECUT LA PETROȘANI!

Un accident teribil a avut loc pe DN 66, lângă giratoriul cu avionul din Petroșani. Șapte copii care se îndreptau către un spectacol de colindat au fost loviţi de un autovehicul Volkswagen și aruncati pe trecerea de pietoni.

Conform IPJ Hunedoara, șoferul vinovat al accidentului are 19 ani și nu poseda permis de conducere. Primele informații arată o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat. Autoritatile locale si centrale au declanşat o ancheta rapida pentru a stabili responsabilitatea şi cercetarea evenimentelor care au dus la producerea acestui accident tragic.

UPDATE!: 00:20  NUMEROȘI DOCTORI ÎNCEARCĂ ACUM SĂ SALVEZE VIAȚA CELOR ȘAPTE COPII SUPLBERAȚI PE TRECEREA DE PIETONI LA PETROȘANI!

Trei dintre cei șapte copii se află în stare gravă, iar medicii fac eforturi pentru a-i menține în viață. Copii mergeau acasă de la un spectacol de colindă.

Părinții se află în stare de joc la Spitalul de Urgență din Petroșani!

UPDATE!: 00:05  COD ROȘU LA SPITALUL DE URGENȚĂ DIN PETROȘANI ÎN URMA UNUI GRAV ACCIDENT RUTIER!

Alte informații ne spun că unul dintre copii ar fii fost spulberat la o distanță de c.c.a 14 m de la locului impactului.

Individul care a condus autoturismul se află acum la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru recoltarea de probe biologie.

UPDATE!: 23:43 Managerul de la Spitalul de Urgență din Petroșani a venit să discute cu părinții copiilor. Veștile nu sunt tocmai bune!

Breaking News: Potrivit unor surse demne de încredere, șoferul se afla în stare de ebrietate și nu deține permis de conducere!

Numeroase forțe de ordine, dar și medici se află acum la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru a oferi sprijin în urma unui accident provocat de catre o persoană aflată în stare de ebrietate și care potrivit surselor noastre nu deține nici permis de conducere.