A crezut că poate scăpa de polițiști

Un tânăr de 28 de ani a fost prins conducând un autoturism prin municipiul Deva, deși se afla în stare de ebrietate. La vederea echipajului, șoferul a încercat să scape.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, au depistat în trafic pe strada Progresului din municipiul Deva, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție a oprit autoturismul și a început manevra de mers în marșarier, motiv pentru care poliţiştii au procedat la oprirea acestuia în dreptul unui imobil situat pe strada Progresului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.
În urma controlului efectuat de către poliţişti s-a constatat că, autoturismul a fost condus de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Hălmagiu, judeţul Arad şi întrucât acesta emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara. Tânărul este cercetat penal.