Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  A mințit șantajistul Andrei Câmpean sau au greșit anchetatorii?

  PUBLICAT ÎN

  Individul prins în flagrant de polițiștii când șantaja doi oameni de afaceri, condamnat penal la închisoare cu suspendare, ar putea avea noi probleme penale dacă se va dovedi că a mințit și a indus autoritățile în eroare cu intenție.

  În urmă cu circa o săptămână de zile, condamnatul penal Câmpean a intrat în conflict cu un localnic. Pentru că ar fi intrat ilegal pe proprietatea localnicului, șantajistul Câmpean a fost lovit cu un laț pentru a ieși de pe terenul proprietate privată. În scandal și-a implicat-o și pe concubină, și aceasta fiind lovită de proprietar.

  Procurorii de la Petroșani au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, în urma depunerii sesizării de către Câmpean. Lucrurile însă au luat o altă întorsătură după ce Câmpean a acuzat că și unul dintre copiii săi a fost lovit cu o scândură de către proprietarul terenului.

  Ceea ce părea o infracțiune gravă, pentru că presa a preluat informația întocmai cum au livrat-o anchetatorii, nu prea se susține de probe.

  Mai exact, incidentul în care a fost implicat Câmpean, concubina lui și petroșăneanul au fost surprinse cu o cameră de supraveghere video, dar pe filmare nu se vede ca minorul să fie lovit. Nici măcar concubina lui Câmpean,  care a filmat cu telefonul său incidentul în care era implicată, nu a putut oferi (n.r. până la această dată) imagini care să demonstreze că unul dintre copiii săi a fost agresat.

  Chiar și așa, în mod surprinzător, minorul a avut leziuni consemnate de legiști. Asta înseamnă că există posibilitatea ca minorul să fi fost agresat anterior incidentului sau chiar după producerea lui, în drumul spre unitatea spitalicească, lucru care ar fi extrem de grav.

  Neclaritățile trebuie limpezite de procurori, în spiritul aflării adevărului iar vinovații trași la răspundere. Dacă minorul a fost abuzat înainte de incident trebuie aflat cum s-a întâmplat și cine a făcut acest lucru. La fel trebuie aflat și dacă a suferit vătămări după altercație și s-a încercat în mod mincinos acreditarea ideii că proprietarul terenului cu care Câmpean a intrat în conflict i-a lovit copilul.

  Nu trebuie exclusă nici posibilitatea ca minorul să fi fost lovit în timpul încăierării părinţilor săi cu localnicul acuzat de lovire, aspect care, de asemenea, trebuie clarificat de procurori și luate măsurile legale.

  Iată informația oferită de IPJ Hunedoara, imediat după incident, informație care a fost furnizată ”la cald”, dar care nu înfrânge principiul de nevinovăție al celui cercetat.
  Petroşani. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe

  În data de 27 aprilie 2023, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat din Petroşani, despre faptul că fiul său, în vârstă de 9 ani, a fost agresat fizic.Poliţiştii Biroului Ordine Publică Petroşani care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, în timp ce minorul, împreună cu părinţii săi, se deplasa pe strada Dacia, din Petroşani, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un bărbat de 37 de ani, din Petroşani, pe motivul că minorul îl filmează cu telefonul mobil, minorul a fost lovit de bărbat cu o scândură în zona capului, după care bărbatul de 37 de ani i-ar fi agrest fizic şi pe părinţii minorului.
  În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

  VIDEO

  Vom reveni!

   

  CITEȘTE ȘI:

  https://observatorulnational.ro/santajistul-andrei-campean-condamnat-la-inchisoare-cu-suspendare/

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...