Accident feroviar GRAV! Mecanici de locomotivă MORŢI, după ce un tren s-a RĂSTURNAT lângă Petroşani

Accidentul feroviar, în urma căruia căruia doi mecanici de locomotivă au murit, s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare al trenului de marfă cu 16 vagoane. Traficul feroviar în zonă este blocat.

Un tren de marfa s-a răsturnat lângă Petroşani, mecanicii de locomotivă pierzându-şi viaţa, după ce 14 din cele 16 vagoane ale trenului au căzut într-o râpă.
Traficul feroviar este închis la aceasta oră între statiile Banița şi Merişor, secția de circulatie Petroşani – Simeria ( Reg. Timisoara), din cauza deraierii unui tren de marfă. Ambii mecanici ai locomotivei au murit în urma accidentului.
Cei doi mecanici de locomotivă au murit în urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului şi a locomotivei, unele dintre vagoane fiind răsturnate în râpă.
Trenul, compus din 16 vagoane, aparține unui operator privat de marfă şi asigura un transport pe relaţia Slatina-Curtici. La faţa locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie şi comisia care va ancheta cazul.
La aceasta ora, niciun tren de calatori nu este inscris in circulatie pe zona respectiva, potrivit reprezentanţilor CFR.
GALERIE FOTO: