Accident rutier cumplit pe DN7, lângă Deva. Doi bărbați din județul Alba au murit

Doi bărbați din județul Alba și-au pierdut viețile într-un accident rutier care s-a produs în această seară, pe DN7, pe raza localității Mintia. Ambii se aflau într-o autoutilitară care a lovit din spate un TIR, care staționa pentru a face un viraj la stânga. Echipajele de prim-ajutor nu au mai putut face mnimic pentru a salva viețile celor două victime, rămase încarcerate în urma impactului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, maiorul Anemona Doda, pompierii au găsit la locul impactului două victime încarcerate, aflaţi în autoturismul care a lovit partea din spate a camionului. Pompierii salvatori şi echipajul cu medic al SAJ au făcut eforturi pentru salvarea celor doi însă rănile lor au fost prea grave, fiind declarați decedaţi.

„Un bărbat de 53 de ani, din județul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN7, din direcția Deva-Arad, nu a pătrat o distanță suficientă în mers față de autotractorul condus din aceeași direcție de mers de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg (care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia), pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani și a unui pasager de 60 de ani, din jud. Alba, aflat în autoutilitară. Traficul a fost restricționat și dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15. În cauza a fost intocmit dosar penal”, a transmis comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Theodora Roman