Accident rutier grav în zona Lidl din Petroșani. Șofer beat sau drogat? VIDEO

Accidentul rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în proximitatea trecerii de pietoni din sensul giratoriu, nu departe de locul unde un scelerat din Aninoasa, aflat în arest,a ucis un copil și a rănit alți 5.
Martorii spun că evenimentul rutier a avut loc din cauza vitezei, iar după impact, cei doi șoferi au vrut să plece de la fața locului. Unul dintre ei a încercat să pornească mașina avariată, dar pentru că n-a reușit a fugit. Trei polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, respectiv: Cristian Doghi, Gabriel Bașta și Cătalin Loy , au intervenit și au imobilizat atât șoferul dar și pasagerul până când a sosit echipajul de la Serviciul Rutier pentru cercetări.

VIDEO

Polițiștii au încercat să-l testeze pe unul dintre șoferi pentru a vedea dacă a băut, dar totul a fost în zadar. Individul este suspectat că ar fi băut sau sub influența drogurilor, așa că a fost dus la UPU Petroșani pentru recoltarea probelor biologice. Medicina Legală va stabili dacă individul a consumat alcool sau droguri înainte de a urca la volan.