Acestea sunt alimentele care iți fac poftă de sex! 

Cei care au probleme cu libidoul trebuie sa stie ca au la indemana cateva alimente cu ajutorul carora isi vor stimula pofta de sex. Unele sunt cu adevarat surprinzatoare.

Afrodiziacele pot stimula dorinta sexuala si ne aduc in starea necesara pentru o partida se sex de neuitat. Ele pot fi si din categoria alimentelor sau bauturilor. Alteori, chiar si un anumit miros poate declansa dorinta sexuala, scrie Fox News. Efectul lor este indreptat atat asupra fizicului, cat si asupra psihicului oamenilor. Iata cateva dintre aceste alimente surprinzatoare:

Avocado

Acest fruct este o sursa bogata de vitamina E.
El ajuta corpul pentru a produce mai mult testosteron, estrogen si progesteron. Acesti hormoni circula prin sange si stimuleaza raspunsul sexual, cum ar fi lubrifierea zonei intime feminine si o receptivitate mai mare a zonei clitoridiene.

Ouale

Ele sunt o sursa buna de L-arginina, substanta care, sub actiunea enzimelor din corp, creste productia de oxid nitric. El are un efect de dilatare asupra vaselor sanguine.
Multe medicamente folosite pentru tratarea impotentei si hipertensiunii arteriale actioneaza prin cresterea nivelului de oxid nitric. Numeroase plante si alimente functioneaza prin acelasi mecanism.

Piersicile

Aceste fructe contin multa vitamina C, aceasta imbunatatind si calitatea spermei. In plus, vitamina C este un antioxidant puternic si iti imbunatateste inclusiv imunitatea.

Ciocolata neagra

Ciocolata neagra aduce numeroase beneficii corpului uman.

Totusi, e bine de stiut ca se recomanda consumul moderat. Ea stimuleaza eliberarea de endorfine si serotonina, substante care ne vor da starea necesara unei aventuri de neuitat alaturi de partener. Cei carora le place ciocolata neagra trebuie sa aleaga una care are continut de cacao de cel putin 65%.