Act criminal al unui dezaxat! Vieți puse în pericol intenționat. IGPR, IPJ Hunedoara, Poliția Petroșani ce așteptați, să numărați victime?

Trecând peste toate articolele în care am arătat cum un individ cu probleme grave de discernământ este încurajat chiar de autorități ale statului să abuzeze, ultima acțiune a acestuia este cu adevărat un atentat la sănătatea publică.

Fapta deosebit de gravă comisă cu intenție pe timpul Stării de urgență ar trebui să mobilizeze în regim de urgență autoritățile. Cum avem exemple de neimplicare la nivel local și județean, alertăm IGPR și Ministerul Afacerilor Interne. Domnilor, noi vă aducem la cunoștință starea de pericol. Dumneavoastră aveți datoria să ne protejați, să aplicați legea și să rupeți acest cerc vicios de la Petroșani.
Prin urmare, numitul Câmpean Andrei, un individ cu probleme medicale care nu și-a mai efectuat tratamentul medical, a determinat un localnic să comită un act extrem de grav. Intenția individului a fost de a se răzbuna pe doi administratori ai unor societăți din Petroșani. Câmpean a determinat victima să recurgă la o faptă extrem de gravă, prin care a pus sănătate publică în pericol.
Inspirându-se din acțiunile unor dezaxați (cazul internațional al bananelor cu ace în ele ori căpșunele cu același obiect periculos pentru om), cazuri anchetate și pedepsite aspru pe plan internațional, Câmpean a convins un om din Petroșani să recurgă la aceeași faptă fără să se gândească că un copil sau un nevinovat ar putea ingera acel ac si consecințele ar putea fi mortale. Avem dovada, avem persoana determinata de Câmpean să comită fapta.

AUDIO


Un asemenea pericol social ar trebui izolat de comunitate și ajutat de personal psihiatric specializat, cel puțin până la finalizarea unei eventuale anchete. Întrucât avem motive să credem că la nivel local autoritățile judiciare se vor mulțumi să solicite o simplă declaratie ori să trimită o citație, se impune intervenția de la nivel de parchete ori de la centru până nu va fi prea târziu, până cand un nevinovat nu va avea de suferit ori mai grav, sa-și piardă viața.
Citește și:

NEIMPLICAREA AUTORITĂȚILOR PERMITE UNEI PERSOANE CU TULBURĂRI GRAVE DE COMPORTAMENT  SĂ FACĂ LEGEA ÎN PETROȘANI! – VIDEO


Citește și:

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean este cercetat pentru șantaj și hărțuire!


Citește și:

Inspectorii ITM Hunedoara l-au amendat cu 20.000 lei pe găinarul care s-a dat drept jurnalist


Citește și:

Câmpean – un găinar fără caracter și curaj! Probe indubitabile că ”i-a lucrat” pe unii afaceriști și apoi îi mințea și poza în victimă 


Citește și:

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean, cercetat penal