Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Adolescentă din Hunedoara răpită de proxeneți, bătută, violată și obligată să se prostitueze!

  PUBLICAT ÎN

  Fata în vârstă de 15 ani a fost răpită de acasă de proxeneți și dusă într-o locuință pe raza județului Ialomița, unde ar fi trebuit să se prostitueze. Copila a refuzat aceste lucru și a fost supusă la acte de tortură de către proxeneți, dar tot nu a cedat. În aceste condiții, unul dintre suspecți a violat-o.

  Procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ialomiţa şi Buzău, în cadrul anchetei de destructurare a grupării de proxeneți.

  În decembrie 2022, DIICOT anunţa efectuarea unor ample percheziţii în mai multe judeţe, la persoane bănuite că ar fi recrutat mai multe minore pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Cercetările vizau săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de minori, act sexual cu un minor şi viol. DIICOT a extins cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, complicitate la trafic de minori şi proxenetism.

  Concret, procurorii caută trei persoane implicate în răpirea unei fete. „În ceea ce priveşte una dintre persoanele vătămate minore, în vârstă de 15 ani, care a fost răpită de către membrii grupului de la adresa de domiciliu situată în judeţul Hunedoara, transportată şi, ulterior, cazată într-un apartament închiriat pe raza judeţului Ialomiţa, au fost exercitate presiuni de natură fizică şi psihică (oferirea de băuturi alcoolice, inducerea ideii că activitatea de prostituţie este una sigură şi că din aceasta se obţin sume mari de bani, loviri repetate, lipsirea de libertate în mod ilegal prin încuierea sa în locuinţă etc.) în vederea determinării ei la practicarea prostituţiei.

  În condiţiile în care persoana vătămată minoră a refuzat în mod constant să practice prostituţia, aceasta a fost violată de către unul dintre traficanţi”, precizau procurorii. În cazul unei alte minore, supusă, de asemenea, în mod frecvent unor agresiuni fizice, oamenii legi au reţinut că aceasta, pentru a-şi asigura scăparea, ar fi încercat să fugă din apartamentul unde era obligată să întreţină relaţii sexuale, prin trecerea dintr-un balcon în altul situat la nivelul superior al clădirii unde era ţinută.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...