ADOLESCENTĂ EXPERTĂ ÎN FURTURI

O tânără în vărstă de 17 ani, din Vulcan, a reuşit să păgubească mai multe persoane din localitate până să fie prinsă de poliţişti. Tânăra profita de neatenţia victimelor şi le lăsa fără bunuri. „În data de 07.01.2016, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că o tânără necunoscută a pătruns în locuința sa, situată pe aleea Crizantemelor, din municipiul Vulcan, și i-a sustras o poșetă în care se afla un portofel cu două carduri bancare și suma de aproximativ 150 de lei.
În jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei s-a prezentat o altă femeie, care a sesizat faptul că o persoană necunoscută, de sex feminin, a intrat în magazinul care îl administrează și, profitând de neatenția sa, a sustras o poșetă în care se aflau acte de identitate, chei de la autoturism și de la locuință.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au constituit o echipă operativă, iar în urma cercetărilor efectuate, au reuşit identificarea prezumtivei autoare a celor două infracțiuni de furt, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Uricani, cu privire la care se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, declară subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.20150428_105109