Adrian Sârbu, REŢINUT în Dosarul Mediafax

Update 20.32 – Adrian Sârbu a fost reţinut de procurori.
Ştirea iniţială 18.52
Fostul şef al trustului Media Pro, Adrian Sârbu, a fost săltat de procurori, luni seara, şi dus cu mandat la Parchetul General.
Procurorii îl audiază, cel mai probabil, în dosarul deschis anul trecut, pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi delapidare, motivele audierii nefiind făcute publice până la această oră.
În acest caz, au fost chemaţi şi angajaţi ai Mediafax Gruop.
Adrian Sârbu este acţionar majoritar al Mediafax Group.
În acest dosar sunt cercetate penal mai multe persoane, trei fiind arestate preventiv, respectiv Roxana Grigoruţă şi Sorin Dinu, persoane cu funcţii de conducere în SC Mediafax Group SA, şi avocatul Dragoş Chiş, potrivit Agerpres.
Parchetul General arăta, în decembrie 2014, că printr-o decizie din 23 aprilie 2013, i s-a acordat societăţii comerciale Mediafax Group SA eşalonarea la plată pe o perioadă de 24 de luni a obligaţiilor fiscale în valoare de 3.949.358 lei.
Pe 8 iulie 2014, au avut loc mai multe percheziţii la studiourile Media Pro, într-un caz cu prejudiciu de 1,5 milioane euro
Averea lui Adrian Sârbu s-a înjumătăţit şi a ajuns la 80-85 de milioane de euro, conform ediţiei de anul trecut a Top 300 Cei mai bogaţi români.
sursa-antena3