AFACERI ILEGALE LA IPJ HUNEDOARA SUB COMANDA INSPECTORULUI ŞEF – VIDEO

5

Decizii abuzive, construcții ilegale de care nici măcar șefii din IGPR habar nu au, polițiști care se plâng de atitudine dictatorială ori ordine care încalcă legea, toate s-ar întâmpla sub comanda actualului șef al IPJ Hunedoara, comisarul șef Liviu Dumitru. Șeful IPJ s-ar bucura de susținere de la ”vârf”, de la unii parlamentari liberali susțin surse din interior. De altfel, în campanie a și fost un scandal, Dumitru fiind acuzat de politicieni ai PSD că s-a implicat deși nu ar fi fost normal. Șeful IPJ Hunedoara se mai află în centrul unui scandal legat de lucrarea sa de doctorat și ar fi cercetat de Parchetul General.

Comisarul șef al IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru, este la comandă de mai bine de zece ani și sub conducerea sa instituația a fost în centrul mai multor scandaluri fiind învinuit de subordonați că le-au fost fabricate dosare, că a dat dispoziții ilegale dar mai ales că a încercat să le impună cum să deruleze cercetări în dosare penale. Un subrodnat, aflat în rezervă astăzi, a începutsă dezvăluie metodele neortodoxe practicate de Liviu Dumitru. Claudiu Ionescu povestește cum a fost chemat la raport pentru a urgenta un dosar de furt unde parte vătămată era un angajat din SRI. 

 

Liviu Dumitru a construit în curtea IPJ un heliport, construcție ielgală de care nici măcar șefii IGPR habar nu au. Mai mult, Dumitru a primit răspuns negativ de la MAI prin care i se spunea că nu este necesară o astfel de construcție. IPJ Hunedoara susține și astăzi că nu are un astfel de obiectiv și doar că există o platformă betonată pe care mai aterizează elicopterele MAI. Cum minciuna are picioare scurte, Dumitru este contrazis chiar de documentele semnate de el în care se arată clar că există acest heliport. 

Documente-heliport semnate de Dumitru

La construcția obiectivului s-ar fi folosit cantități impresionante de beton, dar nu tot ar fi ajuns în curtea IPJ Hunedoara. Surse din rândul polițiștilor susțin că tot în perioada construcției heliportului și a unui paraclis, în curtea șefului IPJ și a unui subordonat ar fi răsărit niște contrucții. 

Polițiștii hunedoreni acuză abuzuri grave din partea șefului IPJ Hunedoara, și susțin că au fost obligați să care morții. Acesta a făcut o înțelegere verbală cu șefu SML Hunedoara, pentru ca autospeciala de medicină legală cu care se transportă cadavrele să fie condusă de polițiști. Se întâmplă pe raza Văii Jiului, iar polițiștii se plâng că pe lângă faptul că sunt obligați să comită o ilegalitate, sunt practic pasibili de închisoare în cazul în care s-ar întâmpla un incident.

Tot polițștii îl acuză pe șeful IPJ Hunedoara că a plagiat în lucrarea sa de doctorat iar pentru susținerea ei s-a folosit de subordonații din mai multe structuri de poliție ale județului. Dumitru a replicat cu o amenințare la adresa celor care susțin că a plagiat și i-a avertizat că-i va da în judectă. Cert este că pe numele lui Liviu Dumitru s-a declanșat o cercetare penală legată tocmai de lucrarea sa de doctorat. Dosarul s-ar aflat la Parchetul General și tocmai din acest motiv lucrarea sa nu a putut încă să fie evaluată de CNATDCU.

Click pe fotografie pentru a vedea plângerea către: Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Mai mulți subordonați ai IPJ Hunedoara solicită ministrului Afacerilor Interne să-și trimită de urgență corpul de control la IPJ Hunedoara pentru a cerceta  aspectele semnalate precum și altele de care au fost înștințați foștii șefi ai IGPR ,totodată aceștia susțin că ar trebui ca din corpul de control al ministrului să nu mai facă parte vechii inspectori pentru că unii dintre ei sunt suspectați de prietenie cu Liviu Dumitru. Potrivit unor polițiști a căror identitate rămâne protejată Liviu Dumitru și-ar fi petrecut concediile cu inspectori din cadrul corpului de control al  IGPR și acesta ar fi motivul pentru care a ieșit de fiecare dată curat ca lacrima.

 

5 COMENTARII

  1. Observatorul Național D-na Ministru de la Ministerul Afacerilor Interne, RomaniaAfacerilor Interne, Romania a spus că va trimite un Corp de Control la IPJ-Hunedoara și noi sperăm că vor fi luate măsuri ca urmare a aspectelor ce ne-au fost semnalate de polițiștii corecți din sistem și care prin intermediul nostru au tras un semnal de alarmă ! Mai știm că – O parte din aspectele prezentate în material fac obiectul cercetarilor intr-un dosar penal la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, urmare sesizarii IGPR. De asemenea, DNA – Serviciul Teritorial Alba efectueaza cercetari, in dosarul penal nr. 357/P/2016, referitor la aceleasi aspecte.

  2. Politia – are un rol bine determinat în societatea noastră: de a pupa funduri libidinoase de politicieni de mucava și afaceriști de carton, pentru un pumn rușinos și prăpădit de arginți. Îi slujesc cu smerenie, în toate, li se închină și răspund, docil, la comenzi. Își unesc forțele când e vorba să distrugă imaginea, demnitatea, oamenilor, care au indraznit să spună ,, SICTIR” clanurilor mafiote atotputernice. Politia iti fabrică acum dosare, iti vor pune cătușe si te vor arunca în spatele gratiilor, luîndu-ti, pe nedrept, LIBERTATEA.

    Romanii trebuie alungati de pe aceste pamanturi! Nu merita aceasta tara! Nu le trebuie parlament si alegeri pentru tampiti? LEGILE sa le faca mafia si POLITIA !!! Acum pleaca din tara doar medicii: trebuie ras tot, sa plece cat mai multi, sa plece toti, sa se sature de relele care li se fac, sa crape si sa dispara. Romania sa ajunga un iad unde nimeni dintre indivizii acestui popor blestemat sa nu mai vrea sa traiasca. De asta va avea grije politia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.