AGERPRES a lansat fluxul public gratuit dedicat Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial JO 2020, dedicat Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Fluxul public gratuit poate fi accesat aici sau prin bannerele dedicate din site-ul www.agerpres.ro.

În cadrul proiectului sunt difuzate materiale documentare referitoare la ediţiile precedente ale Jocurilor Olimpice de vară, informaţii privind participările sportivilor români, ghidul disciplinelor sportive, programul competiţiilor.

Totodată, vom transmite interviuri cu preşedinţii federaţiilor naţionale reprezentate la Tokyo, cu preşedintele COSR, dar şi cu cei mai valoroşi sportivi români prezenţi la JO 2020 (23 iulie – 8 august 2021).

Prin trimişii speciali ai Agenţiei Naţionale de Presă la acest eveniment, pe fluxul creat pentru a marca JO 2020, se vor difuza ştiri, rezultate şi clasamente, declaraţii.

Pe site-ul www.agerpres.ro,  secţiunea multimedia – foto (https://foto.agerpres.ro/foto) se vor regăsi imagini de la competiţii.

AGERPRES își îndeplineşte în continuare misiunea de a informa prompt, corect şi obiectiv, oferind presei din România și de peste hotare posibilitatea de a se conecta în permanență la materiale jurnalistice echidistante și corecte, precum și la proiecte editoriale speciale.