AGERPRES a primit Premiul de excelenţă la Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a primit joi, 15 martie, Premiul pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea cititorilor şi a clienţilor, la Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe, la categoria Mass-Media.

 
Aşa cum Agenţia Naţională de Presă AGERPRES apreciază drepturile de autor, proprietatea intelectuală, ar trebui ca fiecare dintre noi să considere proprietatea intelectuală o amprentă, o amprentă care trebuie respectată şi protejată”, a spus Claudia Nicolae, director general adjunct al Agenției.
 
Din juriu au făcut parte: Viorel Roş, Președintele Asociaţiei Dreptul Proprietăţii Intelectuale, Flavius Baias, decan al Facultății de Drept din cadrul Universității Bucureşti, şi Mihai Acsinte, Chief Legal & Ethics Officer al Grupului Renault România.
 
Tot la categoria Mass-Media au mai fost premiați Societatea Română de Radiodifuziune, care împlinește anul acesta 90 de ani, cu un premiu pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea ascultătorilor, dar și Societatea Română de Televiziune pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea telespectatorilor.
 
Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe a fost organizată de Legal Magazin, iar parteneri ai evenimentului au fost Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, compania BAYER, Editura Integral și ELSA Bucureşti (The European Law Students Association).
 
AGERPRES îşi continuă misiunea de informare publică, dezvoltându-se permanent și oferind presei din România și din străinătate posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate, respectând aceleași principii de bază ale jurnalismului ca și până acum: echidistanța și corectitudinea în abordarea subiectelor.