ALERTĂ ! Ciclonul care a devastat Italia se îndreaptă spre România

15

Ciclonul care a devastat o parte a Italiei se îndreaptă către România.Este adevărat, intensitatea acestuia a scăzut, dar întreaga ţară va fi cuprinsă de ploi şi vânt puternic. Avertizarea meteorologilor este valabilă până
[sociallocker]
mâine seară. În acest interval vântul va sufla cu rafale de până la 60 de kilometri la oră.
Meteorologii au emis o informare potrivit căreia din după-amiaza zilei de luni vântul va avea intensificări, rafalele putând atinge și peste 60 km/oră.

”În intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45…50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55…60 km/h”, se arată în informarea meteo.
Conform meteorologilor, în noaptea de luni spre marți (11/12 septembrie) și pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal și la munte, vor fi și intervale de timp cu averse, descărcări electrice și posibil grindină.

Cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25…30 l/mp.
 
[/sociallocker]
 
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

15 COMENTARII

  1. Să nu afecteze miile de mașini românești care traversează zilnic ungaria. Ungurii și așa cum nu au autostrăzi,agricultura dezastru, nivel de trai mult mai scăzut ca pe la cei falnici,mai ciclonul lipsește.

  2. Să nu afecteze miile de mașini românești care traversează zilnic ungaria. Ungurii și așa cum nu au autostrăzi,agricultura dezastru, nivel de trai mult mai scăzut ca pe la cei falnici,mai ciclonul lipsește.

  3. Să nu afecteze miile de mașini românești care traversează zilnic ungaria. Ungurii și așa cum nu au autostrăzi,agricultura dezastru, nivel de trai mult mai scăzut ca pe la cei falnici,mai ciclonul lipsește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here