Ameninţare în stil MAFIOT la Petroșani: s-a trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ acasă!

Clipe de coşmar pentru un bărbat din Petroșani! Acesta s-a trezit cu o coroană mortuară chiar lângă autoturismul pe care acesta îl deține, în semn de ameninţare.

Interlopii terorizează Petroșaniul!

 
Răzbunările de tip mafiot sunt din ce în ce mai dese. Așa se face că municipiul Petroșani este din nou un câmp de luptă pentru interlopi. Polițiștii par depășiți de situație.
Un bărbat din Petroșani s-a trezit cu 3 mașini distruse și susține că este urmărit și amenințat cu un pistol chiar prin centrul orașului. Tânărul cere ajutor autorităților pentru a nu fi omorât de interlopi. “Mi-au spart trei mașini, au intrat cu o mașină în autoturismul în care mă aflam. Am fost amenințat cu pistolul că voi fi omorât și mi-au trimis o coroană mortuară acasă. Au vorbit cu patronii pentru care lucram, să fiu dat afară de la muncă, pentru că altfel le vor distruge localurile. Mă tem pentru viața mea și întreb dacă mai poate să ia cineva măsuri împotrivă acestor interlopi”, ne-a declarat C. P.

Polițiștii din Petroșani sunt în alertă, dar se pare că nu pot lua măsurile legale pentru a salva viața unui om. Din păcate Petroșaniul a devenit din nou un câmp de luptă pentru grupările de interlopi care acționează fără scrupule. Azi noapte, tot în centrul orașului, o mașină a fost incendiată.

REACȚIA IPJ HUNEDOARA – Ameninţare în stil MAFIOT la Petroșani: s-a trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ acasă!


Știre în curs de actualizare!