Analfabetul Andrei Câmpean, prins în flagrant când șantaja doi afaceriști! VIDEO

Individul care s-a erijat în jurnalist a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Petroșani. Andrei Câmpean își va petrece noaptea în Centrul de Arest Preventiv Deva, urmând ca procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani să decidă dacă cer instanței emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile. Analfabet în toată regula, Andrei Câmpean s-a autointitulat jurnalist și chiar a indus în eroare mai multe persoane ori chiar instituții, însă individul nu este absolvent nici măcar de liceu.

Mai multe persoane publice, oameni de afaceri, politicieni ori simpli cetățeni s-au plâns de-a lungul timpului de faptul că Andrei Câmpean recurge la practici ce intră în sfera infracțiunilor penale, în acest fel urmărind să obțină diverse avantaje, în special bani. Afirmațiile care circulau de multă vreme s-au adeverit în această dimineață când pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean a fost prins în flagrant când lua bani de la doi oameni de afaceri. Ce n-a știut individul este că respectivii afaceriști au făcut sesizări către organele abilitate. Denunțătorii s-au plâns că sunt șicanați constant și amenințați cu presupuse dezvăluiri dacă nu-i achită lui Câmpean anumite sume de bani, iar astăzi dimineață a fost organizat și flagrantul. Analfabetul care s-a intitulat jurnalist a fost prins în timp ce lua circa 1300 de lei de la fiecare dintre denunțători drept ”taxă de protecție”.

O noapte în arest

Andrei Câmpean a fost încătușat și idus în arest preventiv pentru 24 de ore, în baza unei ordonanțe de reținere emisă de polițiștii din Petroșani. Surse avizate susțin că procurorii n-ar mai intenționa să-l prezinte pe Câmpean în fața judecătorului de drepturi și libertăți pentru a se cere arestarea preventivă, ci ar merge pe o cercetare penală cu individul sub control judiciar. Fapta pseudo-jurnalistului este una gravă iar Câmpean ar reprezenta un pericol social, astfel că o instanță judecătorească ar fi cel mai bine să se pronunțe cu privire la măsura preventivă. Pe de altă parte, sursele noastre spun că individul a realizat diferite filmări cu persoane publice ori private în diferite ipostaze, filmări cu care îi șantaja. Din informațiile noastre, procurorii au omis să ceară efectuarea unei percheziții domiciliare cât și a unei percheziții informatice, acțiuni care ar putea produce probe importante pentru anchetă.

VIDEO – REȚINERE PSEUDO-JURNALIST! Andrei Câmpean își va petrece noaptea în Centrul de Arest Preventiv Deva

 

ÎNREGISTRARE CAMPEAN. – SANTAJ – Analfabetul Andrei Câmpean, de la Newsvj.ro

CITEȘTE ȘI:

Act criminal al unui dezaxat! Vieți puse în pericol intenționat. IGPR, IPJ Hunedoara, Poliția Petroșani ce așteptați, să numărați victime?

 

Inspectorii ITM Hunedoara l-au amendat cu 20.000 lei pe găinarul care s-a dat drept jurnalist

Câmpean – un găinar fără caracter și curaj! Probe indubitabile că ”i-a lucrat” pe unii afaceriști și apoi îi mințea și poza în victimă 

N-are școală și se crede jurnalist!