ANCHETA OBSERVATORULUI NAȚIONAL TV A SCOS PE TEREN INSTITUȚIILE STATULUI, APELE ROMÂNE ȘI GARDA DE MEDIU, PENTRU A VERIFICA CRIMA DE MEDIU DE PE PÂRUL JIEȚ! VIDEO

Ca urmare a anchetei prezentate de Observatorul Național TV, în cursul zilei de ieri, reprezentanți de la Apele Române și de la Garda de Mediu, împreună cu echipa Observatorului Național, s-au deplasat în teren pentru a verifica secarea intenționată a Pârului Jieț, din județul Hunedoara. 

Ca printr-o minune, la momentul începerii controlului, pe pârâu apa a început să șiroiască. A fost un efort și pentru organele de control dat fiind faptul că i-am plimbat prin munți timp de câteva ore, pentru a verifica o parte din locațiile de unde porneau practic problemele ce au făcut ca apa de pe un pârâu montan să dispară pentru turbinele unui producător hidro de electricitate.

VOM REVENI ÎN CURÂND!

VIDEO

CITEȘTE ȘI VIZIONEAZĂ MAI JOS MATERIALUL CARE A SCOS PE TEREN INSTITUȚIILE STATULUI, APELE ROMÂNE ȘI GARDA DE MEDIU, PENTRU A VERIFICA CRIMA DE MEDIU DE PE PÂRUL JIEȚ!

Crimă de mediu în Cheile Jiețului – Parâng! VIDEO

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Îţi mulțumim că urmăreşti materialele realizate de OBSERVATORUL NAȚIONAL TV. Cu puțin mai multe resurse, am putea face mult mai mult. Banii rezultați din contribuțiile voastre sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile,transmisiunile live, analizele și proiectele noastre.
Poți să contribui cu donații -Revolut
CONT ÎN LEI: RO96 BREL 0005 5099 6283 0100
CONT ÎN VALUTĂ: LT45 3250 0540 2487 0648
PayPal : observatorultvnewspress@gmail.com
Vă mulțumim!