Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil prin cezariană. Fetița artistei este în stare bună

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil printr-o operație de cezariană efectuată la o clinică privată din București. Informația a fost confirmată de soțul cântăreței, George Burcea, pe contul de Facebook al acesteia.

“In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada.
Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea”, se arată în mesajul postat.

Cei doi mai au împreună o fetiță, Ella.

Cântăreața a avut o perioadă destul de agitată în ultima perioadă. Plină de energie, artista a continuat să susțină spectacole și să danseze în ciuda sarcinii avansate. Cu câteva ore înainte de naștere, Andreaa era extrem de optimistă.
Mai mult, artista anunțase că aceasta este ultima sarcină pe care și-o dorește. “Dintodeauna mi-am dorit 2 copii si am stiut ca intr-o zi dorinta se va indeplini.
Ma bucur ca sunt fete amandoua si sper sa iubeasca la infinit si sa se sustina. Este ultima burtica din aceasta viata si profit la maxim in ultimele zile, de loviturile dragalase din burtica”, scria Andreea acum două zile.