Andrei Câmpean- ”jurnalistul” arestat pentru șantaj: Sunt proști! Îmi fac combinațiile în continuare! VIDEO

Total dispreț față de lege și față de autorități din partea individului autointitulat jurnalist, plasat în arest la domiciliu după ce a fost prins în flagrant cerând taxă de protecție unor afaceriști din Petroșani. Andrei Câmpean susține cu tărie că-și poate derula afacerile dubioase chiar din arest la domiciliu. Individul afirmă chiar că autoritățile se tem de el, respectiv că este verificat o dată la două zile de către polițiștii desemnați să se asigure că respectă obligațiile impuse de instanța de drepturi și libertăți. Câmpean se confesează unui interlocutor și-i spune că este verificat de către polițiști o dată la două zile, iar el are un alt număr de telefon de pe care își poate face ”combinațiile”. Ba chiar îl asigură pe interlocutor că nimeni nu se poate atinge de el, asta deși este anchetat pentru o infracțiune gravă.

VIDEO

 

”Sunt proști! N-au știut unde să caute!”

Afirmațiile îi aparțin tot lui Câmpean, acesta lăudându-se că polițiștii și procurorii n-au avut curaj să-i facă percheziție domiciliară. Câmpean afirmă că i-au fost luate de către organele de anchetă un stik de memorie, o brățară cu care înregistra și telefonul mobil.

Reamintim că Andrei Câmpean, un individ obscur, deținătorul unui sait, a fost prins în flagrant în timp ce lua de la doi afaceriști bani sub formă de taxă de protecție, așa după cum afirma chiar el. Judecătoria Petroșani a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu sub aspectul infracţiunilor de șantaj. Instanța a impus inculpatului Câmpean Andrei obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Petroșani, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul va purta permanent un sistem electronic de supraveghere, la cererea organelor de poliţie desemnate cu supravegherea. ”În baza art. 221alin. (4) C.proc.pen. atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”.