Angajații lunii iulie la Apa Serv

0

Luna iulie a anului 2018 a fost una solicitantă pentru întregul colectiv de salariați ai Apa Serv Valea Jiului, ca urmare a ploilor abundente care au generat un număr destul de ridicat de avarii și, implicit de lucrări de intervenție la care a fost necesară implicarea angajaților societății. Activitatea curentă a fost o adevărată provocare și pentru echipa de la stația de epurare de la Dănuțoni, precum și pentru cei care asigură buna funcționare a Serviciului Mecano-Energetic al societății noastre. Similar, din punct de vedere administrativ, un volum semnificativ de documente dar și o activitate curentă deosebit de activă au avut și funcționarii din cadrul Serviciului de Resurse Umane și Salarizare al Apa Serv Valea Jiului.

Astfel, conducerea Apa Serv Valea Jiului a decis, în urma analizei muncii întregului personal să acorde titlul de ”Angajați ai lunii iulie” următorilor salariați:

Florin Ciucur – şef serviciu Mecano-Energetic

Lăcrămioara Drăgoescu – şef serviciu RUS

Ioan Damian  Pop – inginer în cadru Staţiei de epurare de la Dănuţoni

În același timp, din analiza activității depuse de secțiile de producție și servicii conexe de la Apa Serv, s-a evidențiat, prin activitatea din luna iulie, colectivul Serviciului Mecano-Energetic. Acesta este format din următorii salariați:

CIUCUR FLORIN

RÂŞNOVEANU SORIN

CĂMĂRĂŞESCU ALEXANDRU

CIOCAN HORIA NICOLAE

ARDELEAN IOAN MARIUS

VLADISLAV-DAVID IONEL

HARKAI ŞTEFAN

SÎRBU MARIUS

ŞOMKEREKI FRANCISC

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.