Apa Serv Valea Jiului  S.A. PETROȘANI: Circulația închisă pe strada M. Sadoveanu, tronson: intersectie strada M Sadoveanu bl.2A (ANL) până la Biserica Ortodoxă Sfânta Treime, în perioada 20.10.2021 – 10.11.2021

În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”, vă comunicăm că în perioada 20.10.2021 – 10.11.2021, se va închide circulația pe strada M. Sadoveanu, tronson: intersectie strada M Sadoveanu bl.2A (ANL) până la Biserica Ortodoxă Sfânta Treime, deoarece se vor executa lucrări pe acest tronson din cadrul proiectului.

Semnalizarea rutieră va fi făcută în conformitate cu normativele în vigoare și cu managementul  de trafic aprobat pentru acest proiect, circulația urmând a se desfășura pe rutele ocolitoare existente în zonă.

Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

 

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri.

Vă mulțumim pentru înțelegere.