Aproape toate prostituatele de la cel mai mare bordel din lume sunt românce!

După sutele de agresiuni sexuale din noaptea de Anul Nou de la Köln și din alte orașe germane, publicația italiană Libero a făcut o anchetă la bordelurile din Köln, pentru a afla care-i atmosfera şi dacă fetele sunt speriate.
Surpriza a fost mare: Nu numai că afacerile merg bine, în continuare, dar aproape toate prostituatele de la cel mai mare bordel din lume sunt românce, scrie ziarulromanesc.de.
«Nicio problemă, imaginați-vă!», «totul e liniștit, avem puțini clienți islamici», «ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva», «veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra», «nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce». Aşa au fost întâmpinaţi reporterii italieni.
Potrivit unei anchete a ziarului britanic The Telegraph, în toată Germania erau, anul trecut, 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.
La Berlin, au decis să legalizeze sexul cu plată în 2002, și doisprezece luni mai târziu cifra de afaceri a atins 6 miliarde de euro.