Arcul de Triumf la Noaptea Europeană a Muzeelor 

Sâmbătă, 12 iunie, cu ocazia celei de-a 17-a ediții a Nopții Europene a Muzeelor, Primăria  Municipiului București, prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public, vă  invită să vizitați Arcul de Triumf.  

Iubitorii de cultură care vor participa la Noaptea Europeană a Muzeelor sunt așteptați să viziteze  unul dintre cele mai impozante monumente ale României, adevărat simbol al Marii Uniri și un semn al  recunoștinței pentru cei care au luptat în Războiul Reîntregirii Neamului Românesc. 

Arcul de Triumf a fost deschis pentru vizitare în data de 5 iunie 2021 și, în cele două zile de  weekend, peste 10.000 de persoane au călcat pragul monumentului. Atracția principală a fost priveliștea  inedită asupra Bucureștiului, pe care vizitatorii o pot admira de pe terasa Arcului.  

Cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor, monumentul va putea fi vizitat gratuit, între orele 11:00 – 00:00. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 23:30. Traversarea se va face pe la  trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunțat. 

Vă reamintim că Arcul de Triumf va fi deschis pentru vizitare în fiecare weekend și în zilele de  sărbători legale, până în data de 17 octombrie 2021, în intervalul orar 11:00 – 22:00. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 21:30.

Accesul este gratuit. 

Photo credits – Mihai Tiberiu Deak