Aroganţa maximă a unui urmărit internaţional! A făcut un gest incredibil, chiar sub nasul poliţiei

Dat în urmărire internaţională, pentru că a golit conturile unor afacerişti din India, un tânăr din Craiova a făcut o aroganţă de zile mari.
În timp ce era căutat de autorităţile din India pentru fraude informatice, Bogdan Florian Floreci se plimba nestingherit prin România. Mai mult, tânărul acuzat de infracţiuni grave a depus o cerere pentru a participa la examenul pentru a admiterea în baroul avocaţilor, s-a prezentat la examen şi, culmea, l-a şi promovat, devenind avocat cu acte-n regulă deşi pe numele lui există un mandat de arestare emis de Interpol. Au băgat frica în miliardarii indieni
Potrivit unui document emis de Interpol, autoritățile indiene caută trei tineri din Craiova și unul din Reșița, toți fiind suspectați că au montat aparatură pentru copierea datelor cardurilor de credit pe bancomate din Thiruvananthapuram, India. Victor Cristian Constantin, de 26 de ani, Bogdan Florian Floreci, de 24 de ani, Mircea Onea Popescu, de 30 de ani, din Craiova, precum și Florin Ioan, de 27 de ani, din Reșița, au intrat în India în baza unor vize de turist. Conform gds.ro, ei s-au cazat la hoteluri diferite din Thiruvananthapuram, după care au montat dispozitive pentru copierea datelor cardurilor de credit pe mai multe bancomate din oraș. Odată copiate, datele erau transmise în Bulgaria pentru a fi decriptate. Apoi, datele erau rescrise pe alte carduri, iar cu acestea se făceau retrageri frauduloase din conturile victimelor. Cele mai multe retrageri au fost făcute de la diverse bancomate din Mumbai, India.
sursa : spynews.ro