Asfalt pe drumul spre Dâlja

0

Este o premieră pentru acest cartier al municipiului, unde drumul nu a a avut niciodată covor asfaltic. Este o zonă greu accesibilă chiar şi vara, dar iarna să ajungi în acest cătun reprezenta o grea încercare.
“Lucrările de modernizare a drumului care face legătura între Petroşani şi Dâlja avansează. Constructorul a început să toarne covorul asfaltic. Dacă vremea ne permite, probabil că încă trei săptămâni suntem în posibilitatea de a turna covor asfaltic, astfel să putem să intrăm în iarnă cu o porţiune cât mai mare asfaltată. E un proiect pe PNDL şi în paralel cu turnarea covorului asfaltic se mai fac amenajări şi  regularizări de cursuri de apă”, a declarat primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.
Lucrările sunt finanţate pe PNDL, program prin care Primăria Petroşani a reuşit să obţină finanţare pentru a rezolva această problemă stringentă a celor peste 170 de familii care locuiesc aici. Lucrările aferente acestui obiectiv  vizează un tronson în lungime de 5.245 m. Este vorba despre Drumul Comunal 66A Petroşani – Dâlja Mică – Dâlja Mare, unde a început turnarea asfaltului în paralel cu execuţia celorlalte lucrări necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here