Asfalt pe strada George Enescu, din Petroșani. Primăria a demarat un amplu program de reparare a drumurilor

Primăria Municipiului Petroșani a demarat un amplu program de reparare a drumurilor din localitate. Astăzi, utilajele au fost pe strada George Enescu, însă programul vizează toate zonele din oraș.
Pe strada George Enescu s-a început astăzi turnarea covorului asfaltic, după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării și a conductei de gaz metan. Marți, strada a fost doar pregătită pentru lucrările de astăzi și nu s-au făcut asfaltări, așa cum în mod eronat s-a încercat acreditarea ideii în mediul online.
”Pe strada George Enescu se toarnă covor asfaltic, după introducerea canalizării și a conductei de gaz metan. De precizat că toate străzile, inclusiv George Enescu, au documentațiile tehnice aprobate în vederea găsirii de finanțări pentru investiții, ceea ce presupune refacerea întregului carosabil, cu trotuare, borduri, etc. Toate străzile din Colonie vor fi reparate, iar acolo unde se impune covor asfaltic acesta va fi realizat, după care ne vom îndrepta spre alte zone din oraș, incluse în acest program de reparații”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.
Toate aceste lucrări sunt realizate cu fonduri de la bugetul local. În același timp, Primăria Municipiului Petroșani încearcă să atragă și alte surse de finanțare în vederea realizării unor ample programe investiționale pentru modernizarea drumurilor.
Astfel, aproape 30 de străzi din municipiul Petroșani au fost prinse deja pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții pentru a fi reabilitate, ca urmare a solicitărilor oficiale înaintate de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.