În atenția procurorului șef al DIICOT-Alba-dl.Mureșan Ioan

În atenția procurorului șef al DIICOT-Alba-dl.Mureșan Ioan
Avem 11  întrebări fundamentale pentru dumneavoastră
1. Daca ați  impus numirea ca șef a lui Muntean Alin la Serviciul Economic al BCCO Alba? Daca da, de ce?
2. Daca ați cerut unor lucratori de la BCCO Alba Iulia sa lucreze in secret. Daca da, de ce?
3. Care a fost scopul denigrarii politistilor de la BCCO Alba?
4. De ce Luca Anversa, patronul Pomponio și liderul unei grupari infracționale specializate în fraude economice care a produs prejudicii de peste 7 milioane de euro, nu a fost propus pentru arestare deși ceilalți membri au fost arestați, cu toate că aceștia aveau o implicare mai mica in comiterea de infracțiuni.
5. Cum justificați numirea „cumantului” , Ciornei Radu, la conducerea SC Pomponio, după ce dosarul privind pe Luca Anversa a fost soluționat?
6. De ce nu ați atacat cu recurs hotararea instanței de condamnare la închisoare cu executare de 1 an, primită de Luca Anversa în dosarul Prostituate pentru Vip-uri deși din ordinele acestuia din urmă, membri grupării infracționale au atacat în trei rânduri cu cocteiluri Molotov incendiind locuințele unor părți vătamate?
7. Dacă în timpul instrumentării dosarului nr. 6/P/2010 ați  purtat convorbiri telefonice chiar cu Lazar Ioan, urmărit pentru activitați de proxenetism?
8. Dacă il cunoasteți pe numitul Opruța Cristian și dacă știți că acesta a primit un miliard de lei vechi de la Luca Anversa, bani care nu au fost inregistrați în evidențele contabile ai AVPS Bendis unde  potrivit surselor -dvs*proc. Muresan* împreuna cu Luca Anversa și Lazăr Ioan mergeți la vânatoare?
9. Dacă împreuna cu scms Muntean Alin ați  fabricat probe false (chiar prin prin santaj!) împotriva comisarului Traian Berbeceanu?
10. Ați luat sau nu atitudine în privința subordonatului dvs, procurorul Cean Sergiu, după ce ați aflat că acesta a încercat de mai multe ori sa favorizeze gruparile infracționale prin intervenții inclusiv la alți procurori?
11. În declaratia de avere, este cuprins unui teren de aprox. 600 m2,  pe o strada laturalnică din Alba Iulia, care a fost vandut in 2011 cu suma de 100.000 de euro deși prețul pieței era de 20.000-25.000 de euro. Cum se justifica diferența de valoare intre prețul practicat pe piața imobiliara și cel dobândit?
As fi foarte recunoscator daca as primi un raspuns din partea dvs. pentru a inlatura toate suspiciunile rezonabile!