AȚI VĂZUT-O? MINORĂ DIN DEVA DISPĂRUTĂ

Poliţiştii efectuează activităţi investigative şi de căutare a unei minore care a plecat voluntar de la domiciliu în data de 08.02.2017

În data de 13.02.2017, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 08.02.2017, sora sa, ZBUGHIN ANDREEA-ALEXANDRA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a preciza destinaţia şi nu a mai revenit.
”  La momentul plecării de la domiciliu, minora  era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde, având prinsă o glugă cu puf de culoare mov. De asemenea, purta o pereche de blue-jeans și pantofi sport de culoare galben cu negru.   Semnalmente: înălțime: 1,50 m, greutate: 50 kg., părul până la umeri, culoare blond, ochi albaștri, ten deschis la culoare.   În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională şi în consemn la frontieră”  au declarat reprezentantii IPJ Hunedoara.
Persoanele care deţin informaţii utile depistării minorei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.