Avocată mutilată de un doctor estetician

O avocată renumită din Alba Iulia a fost desfigurată de un medic. Acesta i-a injectata în față o substanță chinezească, cu venin de viperă, in loc de botox. Rezultatele au fost devastatoare! Femeia a depus plangere penala la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru vătămare corporală.
În urmă cu aproximativ doi ani, avocata Raluca Crișan a decis să-și injecteze toxină botulinică în diverse zone ale feței, apelând la medicul chirurg plastician Oancea Adrian.
Imediat dupa operație, a observat cu stupoare că fața i se umfla și starea de sănătate i s-a agravat brusc iar fața i-a paralizat.
S-a dus la Urgențe apoi a fost internată în Spitalul Județean de Urgență. În urma investigațiilor, Raluca a aflat că doctorul nu i-a injectat botox ci o substanță chinezească, neautorizată, mult mai ieftină, pe care a testat-o pe fața ei, punându-i viața în pericol.
Supărată pe lipsa de reacție a medicului Oancea Adrian a decis să-și caute dreptatea în fața legii și a depus plângere penală, pentru vătămare corporală, la Parchetul de pe lângă Judecătoria  Alba Iulia. Chiar dacă au trecut aproape doi ani, nimeni nu a avut nici o reacție în acest dosar. La scurt timp, după demararea cercetărilor, doctorul Oancea Adrian a decis să se suspende din funcția pe care o deținea la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.
Raluca se chinuie de atunci să repare greșeala medicului. A făcut mai multe tratamente și acum reușește să-și miște aproximativ 70 la sută din mușchii feței. Ea a precizat că nu se va opri până când nu i se va face dreptate, pentru ca alte femei să nu mai pățească așa ceva.
sursa-monitorul de alba