Avram – stăpânul gropilor din Petroșani | VIDEO

Observatorul Național vă prezintă un nou episod din ciclul materialelor legate de distrugerile lăsate în urmă de proiectul fostului director de la Apa Serv, în prezent administrator public al județului, Costel Avram.

”Boldozerele” lui Avram au întors municipiul Petroșani în urmă cu 100 de ani. Chiar dacă mizează pe îngăduința oamenilor în vzitele sale, Avram ar trebui să știe că nu-i poate duce cu zăhărelul, că oamenii știu că are o mare responsabilitate și acum pentru dezastrul făcut în Petroșani.
Chiar și din postura de administrator județean, Avram s-ar putea implica, pentru că exact Consiliul Județean Hunedoara a aprobat aceste lucrări, respective a emis autorizația de construire.
Locuitorii Petroșaniului trebuie să răzbată prin mocirlă, prin gropile lăsate în urmă, pe drumurile distruse, totul pentru ca Avram să se poată lăuda că ne-a adus apă 24 de ore din 24 la robinete.
Facem încă o dată precizarea că nu blamăm acest proiect de investiții finanțat din fonduri europene, nu-i blamăm pe specialiștii de la Apa Serv, dar nici nu putem să trecem cu vederea că sunt distruse investiții deja realizate din banii noștri, ai petroșănenilor, cum ar fi drumurile, zonele pietonale etc.
Este de lăudat oricine aduce fonduri în Valea Jiului, în Petroșani. Avram ar fi fost apreciat dacă s-ar fi asigurat că acești bani ne vor face viața mai ușoară. Tocmai acesta este scopul finanțărilor europene. Tocmai acest lucru trebuia să se fi întâmplat și cu acest proiect dacă era implemntat, urmărit și respectat întocmai.
Și nu ne referim neapărat la lucrările din ziua de azi, ci la cele deja finalizate, recepționate și lăudate de ”trompetele” administratorului public.
Costel Avram a minimalizat în declarații publice dezastrul produs în Petroșani. Acum cere votul petroșănenilor pentru a le fi primar. Pe lângă vot, poate n-ar strica să le ceară și iertare că-i obligă să răzbată zi de zi prin noroaie, gropi ori dezastrul creat tocmai de el. Că municipiul a fost distrus nu o spunem noi.
Episodul de astăzi vă aduce în atenție o altă zonă a Petroșaniului afectată.

VIDEO

”Observatorul Național” își va continua seria de reportaje pe această temă, în ciuda presiunilor venite din toate părțile de a ne opri. Ne prețuim cititorii și le promitem că vom fi vocea lor ori de câte ori ne vor cere acest lucru. Așa că vom răspunde tuturor petroșănenilor care ne vor chema să vedem dezastrul lăsat în urmă de ”buldozerele” candidatului Avram.