Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Baloo, mascota Staţiunii Straja, face 17 ani

  PUBLICAT ÎN

  Poznaşul urs are parte în acest week-end de o petrecere şi de mii de prieteni, turişti care vor ajunge în staţiune pentru a lua parte la competiţia dedicată aniversării sale. Ursul din Straja este cel mai mare exemplar din Europa, crescut în captivitate, însă acest lucru înseamnă o cheltuială imensă pentru ce-l care-l îngrijeşte.
  Mascota Staţiunii Straja, ursul Baloo, împlineşte 17 ani şi la fel ca şi anul trecut, va avea parte de o petrecere în toată regula. Chiar şi o competiţie de schi cu premii consistente este organizată de ziua lui Baloo, dar şi alte numeroase surprize pentru cei care vor ajunge în staţiune în week-end. Poznaşul urs va primi un tor de fructe, ca la fiecare aniversare, iar copiii aflaţi în taberele de schi din staţiune i-au pregătit o surpriză.
  Îndrăgitul Baloo din Staţiunea Straja a fost vizitat de mai mulţi experţi străini, ultimii fiind din Germania. După ce l-au evaluat în urma unei deplasări la Straja, au ajuns la concluzia că n-ar putea fi mai bine îngrijit nicăieri. Baloo a ajuns în staţiune pe când era pui, rătăcea prin pădure şi i se dădeau şanse mici de supravieţuire din cauză că era grav rănit rănilor. Este dependent de om, pentru că timp de trei ani a fost permanent în compania unuia care a avut grijă de el până s-a însănătoşit. Lui Baloo i se îndeplinesc toate condiţiile cerute de Uniunea Europeană, o hrană de calitate formată din fructe, lapte, miere ori cereale şi care n-ar putea fi asigurată de multe grădini zoologice ori alte centre. Pe de altă parte aniversarea mascotei staţiunii începe seria de competiţii care vor avea loc până la finalul sezonului în staţiunea de schi din vestul Văii Jiului. Pe listă este Cupa Straja iar apoi cea mai importantă competiţie care include şi o etapă naţională, Cupa Comexim ori Cupa 8 Martie sau Cupa Veteranilor, iar toate aceste concursuri vor atrage în staţiune mii de turişti şi în acest sezon.
   

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...