Bărbatul arestat ieri, a crezut că poate ignora judecătorul

Individul în vârstă de 44 de ani, din Petroşani, se afla sub control judiciar pentru că încălcase același ordin de protecție emis de instanță pentru protejarea concubinei sale. F. Ovidiu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcarea în 4 rânduri a ordinului de protecție, 4 infracțiuni de amenințare și alte 3 infracțiuni de violare de domiciliu.

Instanța din cadrul Judecătoriei Petroșani i-a atras atenţia că în cazul în care va încălca, cu rea-credinţă, obligaţiile care îi revin sau există suspiciunea că a săvârşit cu intenţie o nouă infracțiune va ajunge după gratii.

Petroșăneanul a luat în derâdere toate obligațiile și s-a dus la finele săptămânii trecute la locuința concubinei sale.

”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie din Petroșani cu privire la faptul că fostul concubin, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Petroșani, a încălcat ordinul de protecție şi a intrat în locuința femeii fără acordul acesteia și a amenințat-o cu acte de violență. În cel mai scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care l-a depistat pe bărbat în curtea casei femeii şi l-a condus la sediul Poliţiei pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală”, a informat IPJ Hunedoara.

Individul avea încă din decembrie 2022 interdicție de a se apropia de fosta lui concubină, după ce ar fi abuzat-o repetat.