Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Bărbatul LEU – AMANTUL WHO’S YOUR DADDY?

  PUBLICAT ÎN

  leu.1
  Are nevoie de iubire la fel cum are nevoie de mâncare şi apă. De fiecare dată când întâlneşte o femeie se aşteaptă să fie o experienţă glorioasă, de neuitat, o ocazie să-şi arate măiestria. Personalitate puternic sexuală. Firea lui impetuoasă şi dominatoare spulberă orice reguli şi convenţii.
  O femeie care iese cu un bărbat Leu ar trebui să se ghideze după o regulă foarte importantă: niciodată, niciodată să nu-l tachineze. Ceea ce-i promiţi ai face bine să-i şi oferi. Leului nu-i place să se joace. Dacă nu eşti pregătită să-l urmezi, nu-l amăgi. El crede că femeia ar trebui să fie mereu doritoare şi gata să facă dragoste, pentru că el e întotdeauna pregătit.
  Pe de altă parte, extraordinara lui încredere în sine va fi sedusă de puţin mister. Crede că majoritatea femeilor sunt atât de doritoare să-i câştige favorurile, încât de abia reuşesc să se abţină. Deci aceea care îl face să se simtă de parcă ar trebui să o vâneze are cele mai mari şanse să-l cucerească.
  Apetit sexual grozav
  Ca iubit, este ghidat de axioma „acţiunea înlătură teama”. Nu-i stă în fire o atitudine timidă, lipsită de încredere sau prudentă. Nu va avea nici un fel de ezitare. Te va lua pe sus şi te va băga în pat, într-un salt măreţ, masculin, cu o energie care devorează totul.
  Câteodată acest fapt înfrânge propriul lui ţel. Iubita prinde ideea că el vrea să câştige olimpiada sexuală şi se întreabă dacă poate să ajungă în echipă. Faptul că acordă atât de puţin timp preludiului nu ajută lucrurile. Leul nu e interesat de nimic în afara propriilor sale dorinţe sexuale. După aceea, se aşteaptă ca femeia să-l laude pentru tehnica sa. Pentru el acesta e plăcutul „postludiu” al oricărui contact sexual.
  Rezistenţa lui e remarcabilă şi are un apetit sexual grozav. Asta nu înseamnă în general că îi place mai mult de o dată pe zi – în fond, după ce s-a desfăşurat Regele, cine are nevoie de un bis? Poate că o face doar o dată, dar o face cu gusto.
  Îi place să domine
  Reacţiile tale trebuie să se intensifice pentru a răspunde apetitului său regal. Nu fi reticentă şi sfioasă. Poţi să începi aşa dacă vrei să-i aţâţi imaginaţia, dar când Leul face dragoste vrea ca iubita să-i arate cât de mult îi place. Când ea geme frenetic, ţipă şi oftează de plăcere, îşi spune că este stăpânul a tot ceea ce vede.
  Nu-l respinge niciodată pe Leu, pentru că va trece pur şi simplu la noi terenuri de vânătoare. Când nu e implicat într-o relaţie de suflet, tratează toate femeile cu o imparţialitate de suveran.
  Îi place ca femeile să fie supuse. Postura standard bărbat-deasupra/femeie-dedesubt e chiar bună. Îşi ştie potenţialitatea şi nu vede nici un motiv pentru a o înfrumuseţa cu variaţii sau pentru a o folosi şi pentru alte delicii erotice.
  Este excitat de o femeie într-o poziţie “lipsită de apărare”. O favorită este postura în care femeia îngenunchează lângă un pat, cu partea superioară a corpului sprijinită de pat. El îngenunchează în spatele ei, o pătrunde şi apoi, ţinând-o de şolduri, se ridică încet. Aşa ea foloseşte doar muşchii vaginali, iar el controlează celelalte mişcări – inclusiv mişcarea şi rotirea şoldurilor ei.
  Toate poziţiile într-una singură
  Amorul oral e acceptabil doar dacă el e cel care-l primeşte. Pentru el, felaţia combină nu doar plăcerea sexuală, ci şi o atitudine de adoraţie care îi gâdilă vanitatea masculină. Cunnilingusul, totuşi, nu face parte din gama sa. Preferă modurile convenţionale de act sexual. Poziţia misionarului e bună, iar pentru variaţie pur şi simplu se va întoarce în pat şi îşi va propti picioarele de tăblie pentru a se propaga cu mai multă vigoare.
  sursa:astrosecretewordpress.com

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  SĂRBĂTOAREA RUSALIILOR: POGORÂREA SFÂNTULUI DUH ȘI TRADIȚII ROMÂNEȘTI 

  Credincioșii celebrează  Rusaliile, o sărbătoare importantă în calendarul ortodox, cunoscută și sub numele de...

  UPDATE: Accident grav în Petroșani: Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu piciorul zdrobit! VIDEO

  Ieri dimineață, în municipiul Petroșani, zona Brădet, a avut loc un accident grav în...

  PETROȘANI: ACCIDENT GRAV ÎN ZONA BRĂDET: UN BĂIAT DE 15 ANI A AJUNS LA SPITAL CU PICIORUL ZDROBIT! VIDEO

  În această dimineață, în zona Brădet, a avut loc un accident grav în urma...