Bătăuși reținuți de polițiști

Un adolescent în vârstă de 17 ani și-a bătut mama vitregă în parcarea unui magazin din Deva. ” Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic de un tânăr.

La fața locului, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Deva, care a relatat faptul că în urma unui conflict spontan, pe tema unor neînțelegeri mai vechi, un minor în vârstă de 17 ani, din Deva (fiul vitreg al femeii), a lovit-o cu palma în zona feței, în timp ce se aflau în parcarea unui magazin din Deva.
În cauză, poliţiştii au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe (violenţă în familie)”, a informat IPJ Hunedoara. Adolescentul nu este la prima agresiune, după cum au probat polițiștii. ”Astfel, minorul, în cursul lunii martie 2023, ar fi agresat fizic un tânăr în zona unui bar din municipiul Deva, iar la data de 19 februarie 2023, ar fi pătruns fără drept în locuința unei persoane vătămate din municipiul Deva (uşa fiind neasigurată) și a refuzat să părăsească apartamentul la solicitarea proprietarului, după care a agresat fizic un tânăr care se afla în locuință. Totodată, minorul, prin amenințarea cu acte de violență, a încercat să determine îl determine pe proprietarul locuinţei să nu sesizeze poliţiştii cu privire la cele întâmplate.
Poliţiştii au stabilit că minorul ar fi acționat la comiterea acestei ultime infracţiuni cu complicitatea a doi tineri din municipiul Deva, în vârstă de 17 ani şi de 19 ani”, mai arată sursa citată. Poliţiştii au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele celor trei tineri, faţă de care a fost luată măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva, urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.