BEIZADEAUA CARE A UCIS DOI OAMENI ÎŞI VĂ AFLA SENTINȚA PE DATA DE 23 APRILIE

Magistraţii de la Judecătoria Petroşani au decis ca pronunțarea sentinţei în cazul teribilistului care a ucis anul trecut chiar în Joia Mare doi oameni pe trecerea de pietoni să fie amânată pentru data de 23 aprilie.Un copil genial rămas orfan chiar în Joia Mare din cauza teribilismului unui şofer. Micul pianist este olimpic naţional la muzică,iar după pierderea mamei sale acesta a câștigat numeroase concursuri atât în țară cât şi peste hotare.
Familia lui Fabiani, care se luptă ca şoferul bolidului -Codruț Norocel Măturar, cel care i-a omorât mama speră ca acesta să plătească, iar astăzi aşteptau o decizie din partea judecătoriilor însă magistrații au decis amânarea pronunțării pentru 23 aprilie.
Fabiani are 11 ani şi vorbeşte 4 limbi străine. De când s-a născut, trăieşte pentru două lucruri: pentru mama lui şi pentru muzică. O beizadea, de 21 de ani, i-a furat ce avea mai scump pe lume: mama. Femeia a fost spulberată pe trecerea de pietoni şi a murit pe loc. O săptămâna mai târziu, Fabiani câştiga din nou premii.