Bețivul care a făcut praf patru mașini, condamnat și la Alba Iulia

0

Tânărul care a făcut praf patru mașini și a rănit două femei, după ce s-a urcat băut la volan deși nu avea permis, a scăpat de închisoare. Totuși, individul va trebuit să meargă la Psihiatrie au decis judecătorii.
Ciprian Iedlicică a fost condamnat de Judecătoria Petroșani la un an și șapte luni de închisoare, dar a fost dispusă amânarea aplicării pedepsei. Cu alte cuvinte, judecătorul a stabilit ca în termen de 2 ani de zile, individul să fie cuminte și dacă îndeplinește toate măsurile de supraveghere, automat scapă de executarea celor aproape doi ani de pușcărie, procurorii au atacat soluția cu apel. Completul de la Curtea de Apel Alba Iulia i-a înăsprit pedeapsa și l-a trimis direct la Psihiatrie.
 
Mai precis, magistrații i-au suspendat executarea pedepsei și i-au mărit perioada de supraveghere la 3 ani. Totodată i-au impus să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de probaţiune Hunedoara sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul Spitalului de Urgenţă Petroşani-Secţia Psihiatrie sau în cadrul Primăriei Municipiului Petroşani. Individul a scăpat și de daune, dat fiind faptul că societatea de asigurări la care era încheiată polița RCA pentru autoturismul implicat în accident a achitat prejudiciul către persoanele vătămate și ar trebui să plătească contravaloarea spitalizării celor două victime, adică 1572,24 lei plus cheltuieli de judecată.
 
Reamintim că individul de 25 de ani a fost judecat pentru vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul deşi se afla sub influenţa alcoolului. Individul s-a îmbătat criţă și s-a urcat într-o maşină de teren ce aparţinea unui cunoscut de-al său. În apropierea Primăriei Petroșani, din cauza băuturii a acroșat o dubiţă parcată, a tamponat un autoturism care circula în fața sa şi l-a proiectat într-un copac. La testarea făcută de poliţişti la faţa locului bărbatul avea o alcoolemie de 1,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here