Brăila: Doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați la o terasă

0

Doi baschetbalişti de culoare, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei.

„În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiaţi. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul şi numele celor implicaţi, nu sunt identificaţi toţi. Cei doi americani de 24 şi 25 de ani au fost transportaţi la spital şi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

”Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduşi pe parcursul nopţii la spital”, a spus Delia Râşnoveanu, directorul Spitalului Judeţean Brăila.

Cei doi sportivi, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formaţia care în sezonul trecut a reuşit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

Sursă: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here