Brambureală generalizată în instituțiile statului! ÎNREGISTRARI EXPLOZIVE!

Ilegalul transformat în legal. Polițist, lucrător al statului, ofticat pentru că-i pus să-și facă treaba pentru care încasează lună de lună un ”purcoi” de bani. Angajat al Ministerului Mediului euforic sau total nepregătit. Și ar mai fi…

 

Un nou transport de lemn suspect plecat din Valea Jiului către sudul țării a pus trei instituții să joace bambilici. Alerta a venit la noi seara și ne atrăgea atenția asupra a trei camioane care transportă masă lemnoasă fără a avea documentele în regulă. Verificăm informația, descoperim camioanele, verificăm în aplicația ”SUMAL” – versiunea nouă și aflăm că sunt nereguli. Prin urmare la Poliția Sadu alertăm autoritățile pentru a întreprinde verificări. Jos pălăria pentru agenții de la poliția orășeneasca. Oameni dornici să-și facă datoria, n-au implicații ascunse, știu legea și trec la cercetări și verificări. Sunăm la 112 unde (de această dată prindem un operator bine pregătit) ni se face legătura cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor. Reprezentantul ne spune că avizele pe două camioane nu figurează la ei, deci nu sunt în regulă și polițiștii pot acționa. 

FRAGMENTE ÎNREGISTRĂRI – 112(REPREZENTANT DE LA MINISTERUL MEDIULUI APELOR ȘI PĂDURILOR)

APEL 112 – ORA: 22.12

 

APEL 112 – ORA: 22.49

 

Comisarul ofuscat

Individul s-a recomandat comisarul Arbagic, șeful Poliției Rutiere Târgu Jiu. Grija individului a fost să ne arate că se poate trage de șireturi cu noi și nicidecum că-și face datoria. Trecând peste limbajul folosit de individ, care pare că m-a confundat cu tilicarul cu care a stat el în cazarmă, omul a consfințit că o ilegalitate oricât de mică ar fi poate fi nesancționată. 

Domnul polițist, păi dacă eu circul o jumătate de oră cu asigurarea RCA expirată, dumneata consideri că e legal? Sunt tare curios dacă același lucru îl consideră și șefii dumitale.

Nu m-ar mira să fie de acord cu cele afirmate de dumneata, n-ar fi pentru prima dată.

Vom reveni!