BREAKING NEWS. Control urgent la Poliția Petroșani, dispus de șeful Poliției Române

Inspectorul General al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, a dispus un control urgent la Poliția Petroșani, în urma apariției în Observatorul Național a cazului cu violatorul minorei de 11 ani.

Dispoziția șefului Poliției Române vine pe fondul declarației mamei minorei, care spune că a anunțat la Poliția Petroșani cu o lună în urmă că fiica ei este violată și șantajată de un vecin, în vârstă de 45 de ani. Cu toate acestea, ofițerul de serviciu care a fost sesizat de femeie nu a luat nicio măsură.
Șeful Poliției Române a dispus ca rezultatele verificărilor să fie comunicate în regim de urgență la București. În cazul în care afirmațiile petroșănencei se vor adeveri, se va merge până la destituirea din Poliție a polițistului care a fost sesizat. Verificările la Poliția din Petroșani se fac de către Corpul de control și concluziile trebuie transmise urgent către conducerea IGPR.

Nou caz înfiorător în România. O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani, cu complicitatea Poliției Petroșani!