Buzău: A fost înjunghiată de fostul iubit în centrul împotriva violențelor în familie, unde era internată

Un bărbat de 43 de ani și-a înjunghiat concubina în interiorul Centrului de recuperare pentru victimele violenţei în familie din Râmnicu Sărat, unde femeia fusese internată tot din cauza lui.

Cunoscuții celor doi susțin că se certau foarte des, iar femeia mergea destul de des la centru.
Într-o zi, iubitul său a venit să o convingă să se întoarcă acasă și, cel mai probabil fiindcă l-a refuzat, acesta a înjungiat-o cu un cuțit și a lovit-o în zona capului, apoi a fugit lăsând-o într-o baltă de sânge.

Ulterior, bărbatul le-a mărturisit polițiștilor ce a făcut. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.
Din fericire, femeia înjunghiată a reușit să supraviețuiască.
”La data de 21 martie, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că ieri, 20 martie, bănuitul ar fi folosit un cuţit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, potrivit news.ro.