Cadouri de la pompierii din Orăștie

Copiii Centrului de Plasament din Orăștie au primit ieri vizita lui Moș Nicolae echipat în uniformă de pompier și nu în binecunoscutul costum de culoare roșie. Pompierii au adus, totuși, cu ei ceva de culoare roșie și anume autospeciala de intervenție de capacitate mare pe care copiii au „inspectat-o„ și au urcat la bordul ei.
         ”Cadourile oferite din donațiile pompierilor orăștieni, constând în dulciuri, fructe de sezon și sucuri naturale, au adus zâmbetul pe fețele celor peste 30 de copii din centru.
         Pe lângă cadouri pompierii le-au oferit micuților și informații prețioase privind tehnicile de supraviețuire și conservare a sănătății în situații de urgență.
         Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, arată că sărbătorile de iarnă sunt un moment special din an care ne fac mai sensibili și empatici cu semenii noștri dar asigură pe toți hunedorenii că pompierii sunt preocupați de protecția vieții și bunurilor lor pe tot parcursul celor 365 de zile”, au precizat reprezentanții ISU Hunedoara.