Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  PUBLICAT ÎN

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite un mesaj de încredere pentru investiția de la Mintia, o investiție care contribuie la siguranța energetică, mai ales pentru zona de Vest a României.

   

  „Mintia are viitor, iar investitorii de la Mass Global Energy Rom își respectă angajamentul. Lucrările sunt în graficul asumat prin contract, iar acest lucru este îmbucurător, deoarece discutăm în acest caz despre cea mai mare investiție a României din ultimii 30 de ani, care se realizează aici, în județul Hunedoara”, a subliniat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

   

  Călin Petru Marian a fost, timp de aproape 4 ani, prefectul județului Hunedoara – reprezentantul Guvernului în teritoriu și prin prisma prerogativelor legale a urmărit îndeaproape atât modul în care s-a făcut vânzarea acestui obiectiv economic, cât și modul în care sunt respectate prevederile din contractul încheiat între părți, tocmai pentru a se asigura ca lucrurile decurg așa cum trebuie.

   

  Acum suntem la momentul la care investiția, în valoare de peste un miliard de euro, prinde contur. Investitorul Global Mass Energy Rom are toate documentele necesare demarării lucrărilor, turbinele Siemens, fabricate în Germania, sunt deja pe drum spre România, la fel ca și generatoarele, care vin din SUA, a precizat Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

   

  „Vorbim despre pași concreți importanți făcuți spre îndeplinirea obiectivului de investiții de la Mintia. În perioada mandatului de prefect al județului Hunedoara am acordat sprijinul instituțional deplin pentru această investiție, care este deosebit de importantă și care vizează tocmai siguranța energetică a României”, a explicat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

   

  Centrala electrică de la Mintia va fi una foarte modernă, cea mai performantă din Europa, cu o putere instalată de 1.700 MW, iar aici se vor crea peste 700 de locuri de muncă, a mai spus Călin Petru Marian.

   

  Noua capacitate energetică trebuie să fie finalizată până în data de 31 decembrie 2026.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...