Câmpean – un găinar fără caracter și curaj! Probe indubitabile că ”i-a lucrat” pe unii afaceriști și apoi îi mințea și poza în victimă 

0

 Unul dintre cei ”lucrați” de individul lipsit de orice etică a fost provocat constant. A încercat să-și facă singur dreptate și i-a cerut găinarului explicații. Când a fost amenințat cu judecata de unul dintre afaceriști, Câmpean a început să strige ca o fetiță și a aruncat vina pe un alt jurnalist. Înregistrările difuzate de noi arată cât de mincinos a fost găinarul și cum a reușit să-l ”facă” pe individ.

 
Găinarul s-a făcut cu de la sine putere mare jurnalist, director general, editor general. S-a folosit în mod repetat de ștampile false pe care le-a făcut în Petroșani, la o imprimerie din oraș, motivând că era voluntar la o asociație umanitară din București. Fără a cere acordul celor de la aosicația umanitară, individul și-a făcut o ștampilă cu titlul ”Mic News Hunedoara”, pe care era trecut domiciliul său.
Câmpean Andrei a încercat să creeze o situație tensionată în orașul Petroșani provocând mai multe persoane să se certe între ele pentru a avea subiecte. Astfel, deși pozează într-o victimă, acest individ a făcut o serie de reclamații unor oameni de afaceri pe care îi numea interlopi.

AUDIO (Cum se laudă că trimite controalele peste Tisarul Pavel)

 


 
Pseudo-jurnalistul este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni care pleacă de la fals și uz de fals. Dosarul penal este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, însă surse bine informate susțin că cercetarea penală va fi extinsă.

A filmat în zonele de securitate!

 

Individul ar fi încălcat legea cu bună știință după ce i s-a adus la cunoștință că încălcarea normelor interne ale instituțiilor la care a cerut audiență este faptă penală. Câmpean a intrat în Politia Municipiului Petroșani, unde, deși a fost verificat și i s-a spus că nu are voie să filmeze în zonele de securitate, acesta a filmat fără pic de respect față de meserie. Cu filmarea obținută ilegal a încercat un șantaj instituțional, pentru ca IPJ Hunedoara să-l acrediteze ca jurnalist. Din înregistrare mai reiese și că individul nu poate purta măcar o conversație coerentă.

VIDEO

Pe de altă parte, Câmpean Andrei s-a dus să facă presiuni și asupra polițiștilor din Petroșani. Le-a spus acestora că dacă nu arestează interlopii din Petroșani, cu care el are probleme, se va urca pe un bloc turn și se va arunca direct în cap. ”M-am pus în genunchi și le-am jurat că dacă nu-i rețin pe aia, eu mă arunc direct în cap. Și dacă nu cred că sunt în stare să verifice la spital, că am mai avut 3 tentative de suicid. Le-am zis să verifice și să vorbească cu doctorii, să vadă că eu le spun adevărul. O să mă arunc direct în cap de bloc”, spunea găinarul. Andrei Câmpean. Dacă afirmațiile sale sunt adevărate, lucru care ar indica probleme de natură psihiatrică, pentru siguranța sa și a altor persoane, ar fi de bun augur ca instituțile abilitate ale statului să ceară o expertiză medico-legală și să acționeze în consecință.

AUDIO- AM AVUT TREI SUICIDURI!

VIDEO: Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean este suspectat și de șantaj

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean, cercetat penal

Pesudo-jurnalistul Andrei Câmpean a fost dat afară de Asociația Mic News

N-are școală și se crede jurnalist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here