Câștig de imagine pentru PNL

Liberalii hunedoreni au reușit să-și atragă în echipă un om integru, cu o carieră remarcabilă, notorietate și onoare. Adică exact ce caută multi dintre hunedoreni si românii sătui de politicieni de conjunctură. Rezultatele muncii de polițist ale lui Berbeceanu sunt de netăgăduit. Dacă și în politică va fi la fel de determinat, poate că se va produce și schimbarea de care avem nevoie și la care sperăm de mulți ani.
Comisarul Traian Berbeceanu a avut prima reacție, într-o postare pe Facebook, după ce s-a înscris în PNL. Fostul șef al BCCO a explicat motivele pentru care a ales să se înscrie în Partidul Național Liberal.
 
De ce acum?
Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viața tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicați politic.
Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul “în locul lor așa aș face”.
Și nu în ultimul rând, pentru că am dreptul!

De ce PNL?
Pentru că mereu am avut simpatii liberale.
Pentru că în organizațiile din județul meu sunt oameni minunați, dedicați comunităților locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosință, votul oamenilor.
Pentru că în ultima perioadă de timp am avut șansa să cunosc lideri naționali, oameni valoroși, buni profesioniști, convingăndu-mă personal de bunele lor intenții.
Pentru că, în condițiile unei guvernări pline de greutăți inimaginabile, am simțit grija față de cetățeni, preocuparea pentru sănătatea și siguranța acestora în detrimentul cumulului de capital electoral.
Pentru că este partidul care poate să repornească România.
Pentru că PNL!
Unde în PNL?
Jos, la talpă, în linia întâi.
Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcție de conducere.
Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susține, cu toată puterea și priceperea, candidații desemnați, având convingerea că, împreună, avem șansa să schimbăm “culoarea” județului.