Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Ce au găsit polițiștii în fortăreața unui traficant de droguri?

  PUBLICAT ÎN

  Traficantul de droguri anchetat de procurorii DIICOT și  condamnat de Tribunalul Hunedoara își făcuse o adevărată fortăreață. Locuința de unde-și vindea ”marfa” era supravegheată video din toate colțurile, era situată într-o zonă retrasă și securizată cu un gard înalt de patru metri.

  Hunedoreanul avea și un complice, condamnat și el de către judecătorii hunedoreni. Potrivit anchetatorilor, unul dintre traficanți își închiriase un imobil în care a locuit timp de circa doi ani de zile și de unde vindea droguri de mare risc.

  ”Acest imobil este tip casă, cu dependințe, piscină și solar în curte, este împrejmuit cu gard de aproximativ 4 m înălțime, din tablă, și se află în capătul unui scurt drum de servitute. Accesul în imobil se face printr-o poartă acționată electric de la distanță iar proprietatea este monitorizată cu care video legate la internet, lucru care îi permite să observe perimetrul de pe telefonul mobil, când este plecat. Având în vedere poziționarea și împrejmuirea cu totul deosebită a imobilului (n.r. inculpatul) se simte în siguranță, astfel că obișnuiește să vândă de la domiciliu cocaina. Din imaginile surprinse de camera video amplasată autorizat în zona imobilului se pot observa diferite persoane care pătrund cu autoturismele în curtea locuinței respective, după care o părăsesc foarte repede”, se arată în dosar.

  Polițiștii au descins la traficanți și au descoperit sume mari în diferite valute, droguri, dar și aproape 150 de mii de lei. Cel de-al doilea traficant reușise să fugă din țară și a fost prins pe teritoriul Franţei, unde intrase sub un nume fals. Instanța de fond l-a condamnat pe unul dintre traficanți la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Atât procurorii cât și cei doi inculpați au făcut apel la sentință.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...