Ce lenjerie intimă îi place să porți, în funcție de zodie?

0

Barbații simt și iubesc cu privirea! Pe ei îi incită imediat ceea ce văd, iar lenjeria intimă este perfectă pentru un preludiu fierbinte.

BEREBC

Berbecii preferă lenjeria intimă de culoare roșie, cu ornamente din dantelă. Le place ca sutienul să fie push-up și cât se poate de simplu.

TAUR

Taurii preferă ca femeia să poarte lenjerie intimă neagră, simplă, eventual din mătase. Acest material fin îi face pe nativii din Tauri să fie foarte dornici.

GEMENI

Gemenii au preferințe foarte exacte în ceea ce privește lenjeria intimă purtată de femeie. Mai precis, le place ca posteriorul femeii să fie pus în evidență cât se poate de tare, așa că preferă lenjeria intimă tanga. Nu au preferințe cu privire la sutien.

RAC

Racii preferă lenjeria intimă de tip “camașuța de noapte”, transparentă, care să lase să se vadă cât de cât corpul femeii.

LEU

Leilor le place lenjeria intimă sport. Adică preferă pantalonași mulați pe fund și bustiere, care să scoată în evidență musculatura femeii.

FECIOARA

Bărbații din fecioara preferă lenjeria intimă draguță. De exemplu, ai putea opta pentru chiloței drăguți, roșii, cu imprimeuri amuzante pe ei. Barbații din fecioară iubesc totodată fanteziile cu “școlarițe”.

BALANȚA

Bărbații din Balanță preferă lenjeria intimă de “dominatoare”. Încearcă să porți o pereche de chiloței negri, ciorapi pănă la genunchi, negri, și un corset bine strâns pe trup.

SCORPION

Și Scorpionii găsesc foarte incitante corsetele, care scot bustul în evidență. Așa că ai putea opta pentru un corset alb, cu ornamente din dantela.

SĂGETATOR

Săgetatorii iubesc “costumele” dintr-o bucată pe femei. Încearcă să porți, în loc de lenjerie intimă, un costum de baie dintr-o bucată care să iți scoată fundul în evidență.

CAPRICORN

Capricornii preferă să vadă femeile în lenjerie intimă comodă, “de casă” Așa că poți purta o pereche de chiloței comozi și în loc de sutien să porți o bluziță mulată, fără sutien.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii iubesc să vadă femei îmbrăcate în furouri transparente. Este indicat să nu porți nimic altceva pe dedesubt și ca furoul să fie un pic prea scurt, pentru a lăsa să ți se vadă fesele.

PEȘTI

Peștii au preferințe sexuale destul de puternice, așa că preferă, deși este destul de incomod, să vadă femeia în lenjerie intimă care imită pielea sau latexul, accesorizată cu cizme lungi, înalte, negre.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.